Operation Kuy Teav Champion
Training Period: 10 days
Working Period: 3-6 months
Park Café Orientation, PRIDE System
& Food Saftey
S.O.O (Kuy Teav Manual) in menu
Products Practice in Kuy Teav Station
Presentation Practice
1. ស្គាល់ឧបករណ៏ប្រើប្រាស់ផ្នែកស៊ុប
2. ប្រភេទសរសៃគុយទាវ ឬ មី
3. ប្រភេទទឹកស៊ុប
4. របៀបចម្អិនទឹកស៊ុប
5. ប្រភេទសាច់និងបន្លែ
6. និតិវិធីគុយទាវនិងមីស៊ុប
7. មុខម្ហូបផ្នែកស៊ុបដែលបម្រើជូនអតិថិជនរូមមាន
8. តើ SPEC CHART ជាអ្វី?
9. គ្រឿងផ្សំ និងវិធីធ្វើគុយទាវនិងមីស៊ុប
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើទឹកស៊ុបស្ដុក
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើគុយទាវប្រហិតត្រី
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើគុយទាវភ្នំពេញពិសេស
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើគុយទាវប្រហិតសាច់គោ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើគុយទាវភ្នំពេញ