ឯកសារមេរៀន
ឯកសារមេរៀន
Introduction / សេចក្តីផ្តើម
1. Boiled Spaghetti / របៀបចំអិន ស្ពាហ្គីទី
2. Making Carbonara sauce / របៀបនៃការធ្វើ សូស កាបូណារា
3. Making Padcha sauce / របៀប នៃការធ្វើ ផាតឆាសូស
4. Making White Cream sauce / រ បៀបនៃការធ្វើ វាយ ក្រឹមសួស
Pasta / ផាសតា
1. Smallwares for Pasta / ឧបករណ៍សំរាប់ចំអិនផាសតា
2. Carbonara Pasta / បេកខិន កាបូណារ៉ា
3. Ham & Mushroom Pasta / ហេម និង ផ្សិត
4. Italian Seafood Pasta / អ៊ីតាលៀន គ្រឿងសមុទ្រ
5. Prawn Aglio Olio Pasta / បង្គា អាលីយ៉ូ អូលីយ៉ូ
6. Frutti di mare Pasta / ហ្រ្វូដទី ឌី មេ
7. Spicy Chicken Sausage / សាច់ ក្រកមាន់ហឹរ សសសេក
Salad / សាឡាដ
1. Caesar’s Salad / ស៊ីហ្សា សាឡាដ