Search this site
Embedded Files
Skip to main content
Skip to navigation
United Food University
ទំព័រដើម
យូណាយធីតហ្វូតគ្រុប
Growth Mindset
Blue Ocean Strategy
7Habits Strategy
4D Training
Agile Leadership
Emotional Intelligence
សាខាកណ្ដាល PCD
ផាកកាហ្វេ
១. ថ្នាក់មូលដ្ឋានគ្រឹះ
១.១ មូលដ្ឋានគ្រឹះសេវាកម្ម
១.២ មូលដ្ឋានគ្រឹះចុងភៅ
១.៣ មូលដ្ឋានគ្រឹះភេសជ្ជះ
១.៤ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកគិតលុយ
១.៥ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកដឹកជញ្ជួន
១.៦ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកសេវាកម្មខាងក្រៅ
២. ថ្នាក់ជើងឯក
២.១ ថ្នាក់សេវាកម្ម
២.១.១ ម៉ាស៊ីន POS
២.១.២ ម៉ាស៊ីន PDA
២.២ ថ្នាក់ភេសជ្ជះ
២.៣ ឆា អាហារសម្រន់
២.៤ ថ្នាក់គុយទាវ
៣. អ្នកគ្រប់គ្រងហាត់ការ
៣.១ Park Cafe Orientation
៣.២ Food Safety
៣.៣ Store Admin
៣.៤ Shift Management
៣.៥ PRIDE Checklist
៣.៦ Service Mindset
៣.៧ Train of Trainer
៣.៨ Time Management
៣.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៤. ជំនួយការប្រធានសាខា
៤.១ Park Cafe Orientation
៤.២ Food Safety
៤.៣ Store Admin
៤.៤ Shift Management
៤.៥ PRIDE Checklist
៤.៦ Service Mindset
៤.៧ Train of Trainer
៤.៨ Time Management
៤.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៤.១០ Effective Master Roster
៤.១១ Cost Management
៥. ថ្នាក់ប្រធានសាខា
៥.១ Training RGM
៥.១.១ Park Cafe Orientation
៥.១.២ Food Safety
៥.១.៣ Store Admin
៥.១.៤ Shift Management
៥.១.៥ PRIDE Checklist
៥.១.៦ Service Mindset
៥.១.៧ Train of Trainer
៥.១.៨ Time Management
៥.១.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៥.១.១០ Effective Master Roster
៥.១.១១ Cost Management
៥.១.១២ Biz Management
៥.១.១៣ Target Selection
៥.២ Product Manual
៥.២.១ Food
៥.២.២ Drink
៥.៣ Spec-Chart
៥.៣.១ Food
៥.៣.២ Drink
៥.៤ Job Aid
ភីហ្សាហាត់
ប្រព័ន្ធកម្មវិធីគិតលុយ
ថ្នាក់អ្នកធ្វើភីហ្សា
ថ្នាក់អ្នកកាត់ និងវេចខ្ចប់
ថ្នាក់អ្នកគ្រប់គ្រងដឹកជញ្ជូន
ថ្នាក់អ្នកដឹកជញ្ជូន
ថ្នាក់អ្នកធ្វើម្សៅភីហ្សា
ថ្នាក់អ្នកចំអិនផាស្តា
ថ្នាក់រៀបចំភេសជ្ជៈ
ថ្នាក់សេវាកម្ម
ថ្នាក់សុវត្តិភាពចំណីអាហារ
ប្រព័ន្ធកម្មវិធី
សកម្មភាពថ្មីៗ
មតិយោបល់
United Food University
ទំព័រដើម
យូណាយធីតហ្វូតគ្រុប
Growth Mindset
Blue Ocean Strategy
7Habits Strategy
4D Training
Agile Leadership
Emotional Intelligence
សាខាកណ្ដាល PCD
ផាកកាហ្វេ
១. ថ្នាក់មូលដ្ឋានគ្រឹះ
១.១ មូលដ្ឋានគ្រឹះសេវាកម្ម
១.២ មូលដ្ឋានគ្រឹះចុងភៅ
១.៣ មូលដ្ឋានគ្រឹះភេសជ្ជះ
១.៤ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកគិតលុយ
១.៥ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកដឹកជញ្ជួន
១.៦ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកសេវាកម្មខាងក្រៅ
២. ថ្នាក់ជើងឯក
២.១ ថ្នាក់សេវាកម្ម
២.១.១ ម៉ាស៊ីន POS
២.១.២ ម៉ាស៊ីន PDA
២.២ ថ្នាក់ភេសជ្ជះ
២.៣ ឆា អាហារសម្រន់
២.៤ ថ្នាក់គុយទាវ
៣. អ្នកគ្រប់គ្រងហាត់ការ
៣.១ Park Cafe Orientation
៣.២ Food Safety
៣.៣ Store Admin
៣.៤ Shift Management
៣.៥ PRIDE Checklist
៣.៦ Service Mindset
៣.៧ Train of Trainer
៣.៨ Time Management
៣.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៤. ជំនួយការប្រធានសាខា
៤.១ Park Cafe Orientation
៤.២ Food Safety
៤.៣ Store Admin
៤.៤ Shift Management
៤.៥ PRIDE Checklist
៤.៦ Service Mindset
៤.៧ Train of Trainer
៤.៨ Time Management
៤.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៤.១០ Effective Master Roster
៤.១១ Cost Management
៥. ថ្នាក់ប្រធានសាខា
៥.១ Training RGM
៥.១.១ Park Cafe Orientation
៥.១.២ Food Safety
៥.១.៣ Store Admin
៥.១.៤ Shift Management
៥.១.៥ PRIDE Checklist
៥.១.៦ Service Mindset
៥.១.៧ Train of Trainer
៥.១.៨ Time Management
៥.១.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៥.១.១០ Effective Master Roster
៥.១.១១ Cost Management
៥.១.១២ Biz Management
៥.១.១៣ Target Selection
៥.២ Product Manual
៥.២.១ Food
៥.២.២ Drink
៥.៣ Spec-Chart
៥.៣.១ Food
៥.៣.២ Drink
៥.៤ Job Aid
ភីហ្សាហាត់
ប្រព័ន្ធកម្មវិធីគិតលុយ
ថ្នាក់អ្នកធ្វើភីហ្សា
ថ្នាក់អ្នកកាត់ និងវេចខ្ចប់
ថ្នាក់អ្នកគ្រប់គ្រងដឹកជញ្ជូន
ថ្នាក់អ្នកដឹកជញ្ជូន
ថ្នាក់អ្នកធ្វើម្សៅភីហ្សា
ថ្នាក់អ្នកចំអិនផាស្តា
ថ្នាក់រៀបចំភេសជ្ជៈ
ថ្នាក់សេវាកម្ម
ថ្នាក់សុវត្តិភាពចំណីអាហារ
ប្រព័ន្ធកម្មវិធី
សកម្មភាពថ្មីៗ
មតិយោបល់
More
ទំព័រដើម
យូណាយធីតហ្វូតគ្រុប
Growth Mindset
Blue Ocean Strategy
7Habits Strategy
4D Training
Agile Leadership
Emotional Intelligence
សាខាកណ្ដាល PCD
ផាកកាហ្វេ
១. ថ្នាក់មូលដ្ឋានគ្រឹះ
១.១ មូលដ្ឋានគ្រឹះសេវាកម្ម
១.២ មូលដ្ឋានគ្រឹះចុងភៅ
១.៣ មូលដ្ឋានគ្រឹះភេសជ្ជះ
១.៤ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកគិតលុយ
១.៥ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកដឹកជញ្ជួន
១.៦ មូលដ្ឋានគ្រឹះអ្នកសេវាកម្មខាងក្រៅ
២. ថ្នាក់ជើងឯក
២.១ ថ្នាក់សេវាកម្ម
២.១.១ ម៉ាស៊ីន POS
២.១.២ ម៉ាស៊ីន PDA
២.២ ថ្នាក់ភេសជ្ជះ
២.៣ ឆា អាហារសម្រន់
២.៤ ថ្នាក់គុយទាវ
៣. អ្នកគ្រប់គ្រងហាត់ការ
៣.១ Park Cafe Orientation
៣.២ Food Safety
៣.៣ Store Admin
៣.៤ Shift Management
៣.៥ PRIDE Checklist
៣.៦ Service Mindset
៣.៧ Train of Trainer
៣.៨ Time Management
៣.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៤. ជំនួយការប្រធានសាខា
៤.១ Park Cafe Orientation
៤.២ Food Safety
៤.៣ Store Admin
៤.៤ Shift Management
៤.៥ PRIDE Checklist
៤.៦ Service Mindset
៤.៧ Train of Trainer
៤.៨ Time Management
៤.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៤.១០ Effective Master Roster
៤.១១ Cost Management
៥. ថ្នាក់ប្រធានសាខា
៥.១ Training RGM
៥.១.១ Park Cafe Orientation
៥.១.២ Food Safety
៥.១.៣ Store Admin
៥.១.៤ Shift Management
៥.១.៥ PRIDE Checklist
៥.១.៦ Service Mindset
៥.១.៧ Train of Trainer
៥.១.៨ Time Management
៥.១.៩ Agile Leadership with Growth Mindset
៥.១.១០ Effective Master Roster
៥.១.១១ Cost Management
៥.១.១២ Biz Management
៥.១.១៣ Target Selection
៥.២ Product Manual
៥.២.១ Food
៥.២.២ Drink
៥.៣ Spec-Chart
៥.៣.១ Food
៥.៣.២ Drink
៥.៤ Job Aid
ភីហ្សាហាត់
ប្រព័ន្ធកម្មវិធីគិតលុយ
ថ្នាក់អ្នកធ្វើភីហ្សា
ថ្នាក់អ្នកកាត់ និងវេចខ្ចប់
ថ្នាក់អ្នកគ្រប់គ្រងដឹកជញ្ជូន
ថ្នាក់អ្នកដឹកជញ្ជូន
ថ្នាក់អ្នកធ្វើម្សៅភីហ្សា
ថ្នាក់អ្នកចំអិនផាស្តា
ថ្នាក់រៀបចំភេសជ្ជៈ
ថ្នាក់សេវាកម្ម
ថ្នាក់សុវត្តិភាពចំណីអាហារ
ប្រព័ន្ធកម្មវិធី
សកម្មភាពថ្មីៗ
មតិយោបល់
United Food System Training
ឯកសារមេរៀន
Manual POS System
Dinex POS System V4.0
Acumatica System Procedure
Acumatica ERP System
Biotime Attendance Last Updated.pptx
BioTime Attendance Management
Manual Riders App Park Cafè
Driver Mobile App
Manual Park Café System Build-To-Order.pptx
Report abuse
Page details
Page updated
Report abuse