Operation Fried &Snack Champion
Training Period: 10 days
Working Period: 3-6 months
Park Café Orientation, PRIDE System
& Food Saftey
S.O.O ( Fried & Snack Manual ) in menu
Products Practice in Fried & Snack Station
Presentation Practice
ចំណុចសំខាន់ៗក្នុងមេរៀន
1. ការយល់ដឹងពីផ្នែកច្បាប់ និង គោលការណ៍
2. ករែណនាំអំពី្រក្រុមហ៊ិន
3. ផ្នែកសេវាកម្ម(មូលដ្ឋានរគ្រឹះនៃសេវាកម្ម)
4. Passion To Customer Service
5. ៧ជំហានសេវាកម្មនៃអតិថិជន
6. ជាភាសអង់គ្លេស
7. សុវត្តិភាពចំណី អាហារ
8. ការទស្សនាវីឌីអូ
9. សំណួរនិងចម្លើយ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើមីឆាគ្រឿងសមុទ្រ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើផាត់ថៃបង្គា
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើស្លាបមាន់បំពង
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើជង្គង់មាន់បំពង
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើបាយមាន់ហៃណាំ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើសូសស្រោចមាន់ហៃណាំ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើចំហុយបាយហៃណាំ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើបាយឆាគ្រឿងសមុទ្រ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើបបរគ្រឿងសមុទ្រ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការធ្វើស៊ុបជីឆាយ
មាតិកា
យល់ដឹងអំពីគ្រឿងផ្សំ
យល់ដឹងអំពីឧបករណ៍ប្រើប្រាស់
យល់ដឹងអំពីនិតិវិធីក្នុងការប្រើប្រាស់ប្រេងអូលីវ